A Két Cica Konyhája

Fetasajttal töltött gombafejek szerecsendiós krumplipürével

Fetasajttal töltött gombafejek szerecsendiós krumplipürével
Hosszú neve ellenére ez egy nagyon egyszerű étel, kifejezetten abból a kategóriából, amelyik felerészt „elkészíti magát”: míg a gombát előkészítjük, megfő a krumpli, míg elkészítjük a pürét, megsül a gomba, így 40 percen belül tálalható.

 

 
 
 
 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 142. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr882450738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása