A Két Cica Konyhája

Végszóra: a karácsonyi ponty beúszik

Végszóra: a karácsonyi ponty beúszik

... fehér borban és citromban, korhely kivitelben.

Végül is a két napos karácsonyi trakta felér egy alapos leittasodással - amennyiben ez a járulékos jelenség nem fordult elő, véletlenül. Ráadásul a legkényelmesebb dolog elővenni a mélyhűtőből az előkészített halászlét és a pontyszeleteket, és a hozzávaló fehérbort kortyolgatva 20 perc alatt elkészíteni az ebédet, ami az általam készített kivitelben nemcsak nagyon finom, hanem enyhe savanykás ízével valódi megkönnyebbülést jelent a két napos édes-sós-zsíros-vajas-krémes gasztro-orgia után.

 

 

http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/16/halaszle_citrommal_es_feherborral

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr22538870

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - HOSSZÚ KARÁCSONYI EBÉD 2010.12.26. 11:56:43

  HAGYMALEVELEK Kedves Öcsémuram! Reménylem, soraim víg kedélyben találják Kiedet; szerető hitves, szófogadó gyermekek, de legalább igaz barátok veszik környül, s nem egyedül kell elköltenie karácsonyi ebédjét valamely főzelékszagú kifőzdében,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása