A Két Cica Konyhája

Körtekavalkád

Körtekavalkád

A szombati piac több meglepetést is tartogatott: az elmúlt egy hónap egyhangúsága után olyan zöldségválaszték volt, mintha a mediterrán égöv egy polccal feljebb csúszott volna. Valószínűelg így is történt, csak kamionnal oldották meg. Viszont roskadoztak a polcok az epertől, a zöldségektől, fűszernövényektől, salátáktól. Én a körteválasztéknál ragadtam le: mindjárt négyfélét vettem, jobbnál jobbakat. Ezek után gondolom, nem kérdés, milyen desszerteket eszünk a következő napokban...

 

Mivel állítólag ez az utolsó csapadékmentes nap, csak vacsorát tervezek - nap közben nem akarok falakat és konyhát látni, csak eget, földet, vizet, madarakat, és minden mást, ami a szabadban röpköd - ma láttam pillagót is!

 

Vacsora:

- Sült ricotta máltai módra

- Kardamomos körtetorta

 

 

http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/06/sult_ricotta_maltai_modra

 

http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/10/21/szaftos_vilmoskorte_kardamomos_piskotaban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr902734357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása