A Két Cica Konyhája

Fahéjas joghurtkrém

Fahéjas joghurtkrém

 

Ez a zsírbontó desszert kevésbé hatékony testvére, mert a joghurt és a fahéj pozitív hatását ellensúlyozza a karamell. Magába a joghurtba azért most is nyírfacukrot tettem, de a karamellhez nádcukrot használtam - az előbbi összetevő ugyanis ezen a ponton "árulja el magát", történetesen azt, hogy valójában nem cukor: a legkisebb mértékben sem karamellizálódik. Összességében véve a vajjal és a karamellel együtt is a könnyű desszertek  közé sorolhatjuk, egy nehezebb ebéd vagy vacsora után nagyon kellemes.

 

 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 196. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr903257851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása