A Két Cica Konyhája

Paszternákleves almával

Paszternákleves almával

A paszternák elvileg divatba jött az utóbbi években, de ahhoz nem eléggé, hogy mindenhol árulják: a Fény utcai piacon egy őstermelőnél van csak, aki (majdnem) aranyáron adja. Mivel nagyon szeretem, elhatároztam, hogy a magam eszközeivel reklámozni fogom, hogy nagyobb legyen rá a kereslet – a többi árus azt mondja, azért nem ültetnek, mert nem keresi senki.
 
Egy, a petrezselyemhez megszólalásig hasonlító gyökérzöldségről beszélünk, ami sokkal húsosabb és fűszeresebb az előbbinél, az íze édeskés, nyersen és sütve-főzve is isteni. Most egy (tényleg) 20 perces levest készítettem belőle, mert egyéb erényei mellett gyorsan megpuhul.
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr883571668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalandfereg 2012.01.18. 09:09:14

Velem történt már olyan, hogy a tálcás leveszöldség csomagban paszternák volt fehérrépa helyett. Mondjuk nem bántam...
süti beállítások módosítása