Ma a Duna Tv-be készülök főzőcskézni, ahol egy meleg salátát kértek tőlem. A kedvencemet fogom elkészíteni, kis módosítással: a stúdiókörülmények nem teszik lehetővé, hogy a májjal játszadozzak (bár a sütőjük és a főzőlap is kiválóan funkcionál, sajnos a stúdióban nincs folyóvíz), ezért ott majd ropogósra sütött szalonnakockákkal készül. Állítólag egy meglepetésvendéggel osztozom ma a konyhán: akik bekapcsolják a Család-barát magazint 10 órától, megnézhetik (velem együtt), ki lesz az.
Az ételhez annyit fűznék hozzá, hogy (bár saláta néven fut), nem egy könnyű étel, vacsorára például nem ajánlom. Én késői reggelinek szoktam készíteni olyan napokon, mikor tudom, hogy estig nem érek rá újra enni - egy délutáni kávéval kiegészítve általában kitart...