A Két Cica Konyhája

Mustáros gyöngybabfőzelék almás fasírttal

Mustáros gyöngybabfőzelék almás fasírttal



Bár a gyöngybab beszerzése áprilisban igenis szezonális indíttatású volt (minestrone levest akartam főzni), végül a vásárolt mennyiség egyik feléből főzelék lett. Nem az a rántásos-ecetes változat, amit gyerekkorunkban ettünk, ezt tejfölös-mustáros habarással helyettesítettem –így felhasználásra került a legutóbbi házilag gyártott mustár maradéka is (ennek örülök, mert csinálhatok másikat). A fasírt receptje a töltött dagadó töltelékének készítésénél állt össze, de önmagában is nagyon kellemes.


A szombati esős időjárás ehhez adott ihletet: remélem, a jövő héten már fagylaltot főzök!

 

 

 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 116. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr734338956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása