Almás-rozmaringos paradicsomos káposzta pisztáciás sertés fasírttal.
Azt hiszem, ezúttal sikerült kedvenc menzai fogásomat tökélyre fejleszteni. Komolyan: nem tudom elképzelni, hogy egy paradicsomos káposzta ennél finomabb lehet. Ráadásul egészséges megoldásnak tekinthető, hiszen a belefőzött alma nemcsak besűríti a paradicsomot, de kellemes, gyümölcsös, édes ízt ad neki (ezt azoknak mondom, akik cukrot szoktak bele tenni). Reszeltem egy kis almát a darált disznóhúsba is, és elhagytam a fasírtból a pirospaprikát, zsemlét, és egyéb szokásos hozzávalókat: csak a durvára darált pisztáciával és őrölt babérral ízesítettem.
Ehhez jöttek a friss zöld fűszerek, így könnyen emészthető, kellemes, mégis klasszikus fogás lett belőle.
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 104. OLDALÁN TALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.