A Két Cica Konyhája

Házimenza

Házimenza

YI5M5857.jpg

 

 

Almás-rozmaringos paradicsomos káposzta pisztáciás sertés fasírttal.

 

Azt hiszem, ezúttal sikerült kedvenc menzai fogásomat tökélyre fejleszteni. Komolyan: nem tudom elképzelni, hogy egy paradicsomos káposzta ennél finomabb lehet. Ráadásul egészséges megoldásnak tekinthető, hiszen a belefőzött alma nemcsak besűríti a paradicsomot, de kellemes, gyümölcsös, édes ízt ad neki (ezt azoknak mondom, akik cukrot szoktak bele tenni). Reszeltem egy kis almát a darált disznóhúsba is, és elhagytam a fasírtból a pirospaprikát, zsemlét, és egyéb szokásos hozzávalókat: csak a durvára darált pisztáciával és őrölt babérral  ízesítettem.

 

Ehhez jöttek a friss zöld fűszerek, így könnyen emészthető, kellemes, mégis klasszikus fogás lett belőle.

 

 

 YI5M5856.jpg

 

 

 

 YI5M5852.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 104. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr804868117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása