A karácsony előtt készített narancslekvároknak már híre-hamva sem maradt, és a nyári készletek is erősen megfogyatkoztak, ezért újra nekiálltam a „befőzésnek”. Most kényelmesebben ment a munka, nem terhelt az ünnepi készülődés, így készült egy kis narancslikőr és szirupos narancshéj is – most minden süteménybe ezt használom, nagyon élvezem. Négy kiló narancsból három, a képen látható üvegnyi lekvár, két és fél üveg narancshéj, és másfél liter likőr jött ki. A receptek is hamarosan felkerülnek a blogra - azért szoktam le arról, hogy egy bejegyzésben több receptet írjak le, mert ezek utólagos megtalálása időnként nekem is gondot okozott, és bízom benne, hogy ez a módszer egyértelműbbé teszi majd a keresést.
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 239. OLDALÁN TALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.