A Két Cica Konyhája

A legegyszerűbb narancslekvár

A legegyszerűbb narancslekvár

 Dunyha - főzőkurzus 050.JPG

 

 

 

A múlt héten megtartottam életem első hivatalos főzőkurzusát a Dunyha vendéglőben. Nagyon jó kis csapat jött össze, és legnagyobb meglepetésemre (bár karácsonyi, ajándékba adható édességeket készítettünk), egy férfit is üdvözölhettünk a résztvevők között.

 

A program a következő volt:

 

-          Fűszeres, karamellás tojáslikőr

-          Diós habcsók

-          Narancslekvár

-          Illatos teazselé

-          Praliné

-          Mini kuglóf

-          Angol vajas keksz

 

 

A résztvevők hitetlenkedtek, hogy készül el mindez három óra alatt. Nagyon örülök, hogy sikerült bebizonyítanom nekik: ezek valójában egyszerű, könnyen megvalósítható finomságok, és akár egyedül is elkészíthetők ugyanennyi idő alatt. A receptek egy része már szerepelt a blogon, amelyik mégsem, ezen a héten sorra kerül (ma a narancslekvár).

 

Kedvcsinálónak nézzétek meg a kurzuson készített fotókat:

 

 

 

 

A nagy sikerre való tekintettel kitűztük a következő két kurzus időpontját, és azok témáját (ezekre karácsonyi ajándék-kupon vásárolható):

 

 

2013.Január 16: Kedvenceink egészségesen

 

 

Ideális program azoknak, akik nem akarnak lemondani a hagyományos magyar ízekről. Nálunk konkrét recepteken keresztül tanulhatnak meg új technikákat, ismerhetnek meg helyettesítő alapanyagokat, hogy a család kedvenceit a megszokott ízekben, de kalóriaszegényebb változatban varázsolhassák az asztalra.

 

 

 

2013.február 20: Egy lépésre a rántottától – alapkonyha nőknek és férfiaknak

 

 

A kurzus során egy konkrét menüsoron keresztül megtanuljuk a legegyszerűbb receptek egy fokkal bonyolultabb, de tízszer attraktívabb változatát, melyek ugyanannyi idő alatt elkészíthetők: készítünk tíz perces tojásételt, salátakölteményt, levest, tésztát, libacombot és isteni desszertet is.

 

 

 

 Dunyha - főzőkurzus 043.JPG

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 230. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr334968780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása