A Két Cica Konyhája

Arancello – olasz narancslikőr

2013.1.24. 06:00
Arancello – olasz narancslikőr

YI5M2397.jpg 

 

 

A karácsony előtt készített narancslekvároknak már híre-hamva sem maradt, és a nyári készletek is erősen megfogyatkoztak, ezért újra nekiálltam a „befőzésnek”. Most kényelmesebben ment a munka, nem terhelt az ünnepi készülődés, így készült egy kis narancslikőr és szirupos narancshéj is – most minden süteménybe ezt használom, nagyon élvezem. Négy kiló narancsból három, a képen látható üvegnyi lekvár, két és fél üveg narancshéj, és másfél liter likőr jött ki. A receptek is hamarosan felkerülnek a blogra - azért szoktam le arról, hogy egy bejegyzésben több receptet írjak le, mert ezek utólagos megtalálása időnként nekem is gondot okozott, és bízom benne, hogy ez a módszer egyértelműbbé teszi majd a keresést.

 

 YI5M2413.jpg

 

 

 YI5M2414.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 239. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr645040051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása