A Két Cica Konyhája

Sörfagylalt fahéjjal és karamellel

Sörfagylalt fahéjjal és karamellel

YI5M5130.jpg

 

Végre itt a nyár...

Legszívesebben ezt énekelgettem volna egész hétvégén! Szombaton Nagykörűn voltam, ahol a NekedTerem első születésnapját ünnepeltük, vasárnap pedig (pihenésképpen) gyártottam egy kis fagylaltot. Tavaly, a Centrál fagylalt tesztjére készített gyömbéres sörfagyimat még a Magyar Sörszövetség tagjai is örömmel fogyasztották: azóta minden palack sörre, amely bekerül a lakásba, fagylalt – alapanyagként tekintek. Biztosíthatok mindenkit: bár a sör és a fagyi együtt fogyasztása általában nem javallott, ez (tekintettel a 30 fokra) igenis nyerő párosítás volt!

 YI5M5129.jpg

 

YI5M5133.jpg

 

 YI5M5126.jpg

 

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 204. OLDALÁN IS MEGTALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr75364103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása