A Két Cica Konyhája

Epres-kókuszos tápiókapuding

Epres-kókuszos tápiókapuding

 YI5M5786.jpg

 

 

 

Azon ritka, glutén-laktóz-cukormentes édességek egyike, ami kifejezetten finom.

 

 

De mi is az a tápióka, és mióta eszünk gyöngyöt? Hívhatjuk még maniókának vagy kasszávának is - a tápióka egy feldolgozott végtermék, a manióka gyökérből nyert keményítő. Tápiókagyöngy pár száz forintért kapható a bioboltokban vagy ázsiai élelmiszereket forgalmazó üzletekben, kétféle méretben. Ehhez a desszerthez az apróbb szeműt használtam, mely a főzés során teljesen áttetszővé válik. 

 

 

 

 YI5M5783.jpg

 

 

 YI5M5788.jpg

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 195. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr465391971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása