A Két Cica Konyhája

Epres-kókuszos tápiókapuding

Epres-kókuszos tápiókapuding

 YI5M5786.jpg

 Azon ritka, glutén-laktóz-cukormentes édességek egyike, ami kifejezetten finom.

 De mi is az a tápióka, és mióta eszünk gyöngyöt? Hívhatjuk még maniókának vagy kasszávának is - a tápióka egy feldolgozott végtermék, a manióka gyökérből nyert keményítő. Tápiókagyöngy pár száz forintért kapható a bioboltokban vagy ázsiai élelmiszereket forgalmazó üzletekben, kétféle méretben. Ehhez a desszerthez az apróbb szeműt használtam, mely a főzés során teljesen áttetszővé válik. 
YI5M5783.jpg 

 YI5M5788.jpg

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 195. OLDALÁN IS MEGTALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr845391971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása