A Két Cica Konyhája

Patisszon kecskesajtos kölessel töltve, petrezselyemmártással

Patisszon kecskesajtos kölessel töltve, petrezselyemmártással

Tudtad, hogy a patisszon csak a múlt század '60-es évei óta létezik és a mosonmagyaróvári egyetemen nemesítették?  Akkor Mosonmagyaróvári Agrártudományi Egyetemnek hívták - az elnevezések cserélődnek, de a mezőgazdasági kutatás és az oktatás 1818 óta töretlenül zajlik az intézményben. Kevesen…

Tovább

Mit eszik a rugalmas vegetáriánus?

2024.6.12. 17:50
Mit eszik a rugalmas vegetáriánus?

A képen látható burger  alapja marhahús, vörösbab és sárgarépa. A flexitáriánus étrend ma Magyarországon még nem a közgondolkodás része, pedig fontos szerepe lehetne táplálkozásunk és ezáltal az élelmiszer előállításáért felelős ágazatok (kistermelők, mezőgazdaság, élelmiszeripar, stb.)…

Tovább
süti beállítások módosítása