A Két Cica Konyhája

Szilveszteri buliindító

Szilveszteri buliindító

Vörösborban párolt körte diós mascarponekrémmel

Nem török a sertések szilveszteri egyeduralmára - melynek magam is nagy tisztelője vagyok -, de kizárólag disznóhússal nem lehet megváltani a világot. Néha mást is kell fogyasztani, például forralt bort, főleg, ha szilveszteri szerencsekeresésbe fog az ember - mondjuk kimegy a lovira, ahol hideg van, ugyebár. De az ünnepek alatt már annyi forralt bor fogyott, hogy ideje volt valami mást is kitalálni. Ez tulajdonképpen egy forralt borban párolt körte (a recept eredetije Jamie Olivertől származik, de jelenlegi állapotában nem fognám a mesterre), kis kiegészítéssel. Így együtt viszont annyira finom és gazdag, hogy tökéletes nyitánya a Nagy Évzáró Malacevésnek.

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 201. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr152550296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása