A Két Cica Konyhája

Vargabéles forró, balzsamecetes - pálinkás baracklekvárral

Vargabéles forró, balzsamecetes - pálinkás baracklekvárral

A székelykáposzta után egy másik klasszikus: vargabéles. Eredetileg csak egy kis forró, hígított baracklekvárt terveztem hozzá, a balzsamecet azért került bele, mert egy kicsit édesnek találtam, a pálinka pedig a kezem ügyébe került, és jó ötletnek tűnt. Mindenesetre így együtt tökéletes lezárása volt a hétvégének.

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr642396078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása