A Két Cica Konyhája

Borleves mézzel, citrommal és tojáshab galuskákkal

Borleves mézzel, citrommal és tojáshab galuskákkal

Nálunk a karácsonyi halvacsora szerves része a borleves. A Mami klasszikus receptje az én lábosomban kissé átalakult: mézzel és citrommal készül cukor helyett, de ugyanolyan selymes és illatos, ahogy tőle tanultam.

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr372525828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása