Ismét medvehagyma és egy nagyon egyszerű vacsora: sós rétes friss, tavaszi zöldségekkel.
Hozzávalók:
- 1 leveles tésztalap
- 250 g ricotta
- 1 cs. apróra vágott medvehagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 ek. olívaolaj
- só, szárított medvehagyma
A paprikát a sütőben megsütjük, kicsumázzuk és szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal és a zúzott fokhagymával, és egy órára a hűtőbe tesszük.
A ricottát összekeverjük a medvehagymával, megsózzuk, és a vékonyra sodort leveles tésztára kenjük. Beborítjuk az előkészített paprikaszeletekkel, és feltekerjük. A tetejét vékonyan megkenjük olívaolajjal és beszórjuk szárított medvehagymával. 200 fokos sütőben aranybarnára sütjük.