A Két Cica Konyhája

Házi, rumos diópuding

Házi, rumos diópuding

 

 

Mert a puding nem fán terem - de nem is zacskóban!

 

Nemrégiben egy társaságban beszélgetve ébredtem rá, hogy sokaknak a pudingot a zacskóban kapható rettenet jelenti, és aki ezt vásárolja, háziasnak tekintheti magát azokhoz képest, akik a boltok hűtőjéből szerzik be az „adagjukat”, dobozolva. Mikor a házi pudingról tettem említést, komoly fenntartásokba ütköztem, miszerint: „nehéz”, „bonyolult”, „biztos csomós lesz”, „nem lehet szépen kiborítani a formából, mint a boltit”. Most, hogy az időjárás ősziesre fordult, nekiláttam a bizonyításnak: íme, egy egyszerűen elkészíthető, nagyon finom diópuding, otthonülős-tévénézős estékre, vagy csak úgy általában…

 
 
 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 205. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr613111348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penelope garcia 2011.07.30. 16:59:16

Én elhiszem, hogy finom.
De legalább kétszer annyiba kerül, mint a zacsis ötker. És időben is üti az öt percet.
Biztos, hogy megéri? Tényleg ANNYIVAL jobb?

LittleBear 2011.07.30. 17:43:26

Nekem ezzel a recepttel elnevezésbeli gondjaim vannak.
Biztos, hogy amiben tojássárgája van, az puding? Mitől puding egy puding és nem angolkrém vagy sodó?

Micir 2011.07.30. 18:07:06

Szerintem se kellene lebecsulni a pudingporokat es hasonlo okossagokat.
A pudingban szerintem nincs tojas, akkor mar krem. A pudingos zacskon olvastam! :D

HATTYU 2011.07.30. 19:09:08

@Micir: és elgondolkodtál már rajta, mi volt a pudingpor előtt? A mesterséges adalékanyagok előtt is létezett puding...
süti beállítások módosítása