Ez az örökbecsű kifejezés nem saját találmány: tavaly a blogom indulása után néhány héttel a Magyar Hírlap online kiadása kritikát közölt rólunk, amiből megpróbáltam hasznossá tenni azt, amit lehet. Nos, ez nagyjából ebben a szóban merült ki – azóta így hívok mindent, amit a hűtőből-kamrából ütök össze. Ha jól belegondolok, hálás lehetek nekik, bár azt, hogy a macskáimat szőrös dögöknek nevezték, nem hiszem, hogy meg tudom bocsátani…
Tehát a mai termék: karfiolos sajtfelfújt szerecsendióval és földimogyoróval. Az alapötletet egy krumplis sajtfelfújt adta, amit régen Hóvirág sajttal készítettünk. Hát most „újragondoltam” a hűtő tartalmának függvényében, és fogyasztás után úgy döntöttünk, megjegyezzük a receptet… (A gasztrofusi varázsa alapvetően abban áll, hogy ezek egyszeri, megismételhetetlen örömök, mert utólag senki nem tudja felidézni, mit tettünk bele).
Vegáknak főétel, húsevőknek köret, de mindenképpen finom!
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 156. OLDALÁN TALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.