A Két Cica Konyhája

Narancsos céklaleves korianderrel

2012.2.03. 08:32
Narancsos céklaleves korianderrel

 
 
Eljött az évnek az a pontja, amikor ha nyomon követhető eredetű zöldséget szeretnénk vásárolni, nagyjából a káposzta, a krumpli és különféle gyökerek közül válogathatunk. Én szerencsére szeretem ezt a műfajt: a jó sűrű, zöldséges leveseket, főzelékeket. Bár nemrég a húsgombócos céklalevesem sokaknál kiütötte a biztosítékot, én nem ábrándultam ki ebből az alapanyagból: most egy cékla krémleves készült belőle – azoknak, akik a színét sem bírják, nem ajánlom, de egyébként isteni!
 
 
 
 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr364055572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neménvótam 2012.02.03. 13:03:20

Tökéletes lehet mártogatónak egy füstölt főtt csülök mellé. Bár a liter vízhez a 10 deka cékla egy kicsit karcsúnak tűnik.

Neménvótam 2012.02.06. 09:20:41

Szerintem ez nyáron hidegen is finom lehet.
süti beállítások módosítása