A Két Cica Konyhája

Gesztenyés birsalmakrémleves

Gesztenyés birsalmakrémleves

 YI5M6323.jpg

 Az már kiderült gondolom, hogy ez lett a szezon alapanyag-párosítása: nem tudok tőle elszakadni. De talán ez nem is olyan nagy baj: felfedezem a benne rejlő dimenziókat (szmájli!). Egyébként rejlik egy kis küldetéstudat abban, ahogy a birsalmát népszerűsítem: igaz, hogy nem nagyon lehet kapni, de úgy látom, az emberik is elfelejtik keresni ezt a fantasztikus őszi gyümölcsöt.

 Eddig külön szerettem a gesztenyét és a birsalmát, ezentúl együtt is fogom: már megtettem az előkészületeket a birsalmasajt elkészítéséhez is. Nemsokára az is felkerül, addig próbáljátok ki ezt a levest.

 YI5M6327.jpg

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 

 YI5M6326.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr74885993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása