A Két Cica Konyhája

Teriyaki halfalatkák ceruzabab salátával

2012.9.30. 13:38
Teriyaki halfalatkák ceruzabab salátával

          Ezeken a kora őszi vasárnapokon nem szeretek nap közben sok időt vesztegetni a konyhában: ez a tökéletes kirándulóidő, és olyan gyorsan vége szakad. A késői ébredés után egy gyors, korai ebéd következik, aztán irány az erdő. A halat pénteken vettem a Fény utcai piacon, a ceruzabab…

Tovább

"Mázas rétes" reggelire

"Mázas rétes" reggelire

      A múlt hét folyamán nagyon készültem a vasárnapi Szimpla-főzésre: mindenekelőtt lélekben (mert 200 adag étel elkészítéséhez kell az önbizalom), de a gyakorlati megvalósítás folyamatára is gondoltam. Az olvasóim segítségét kértem, és nem csalódtam: többen is jelentkeztek segíteni. Egy…

Tovább

Spenót forever

Spenót forever

        Nem sok mindennek esküdnék örök hűséget a világon, de a spenót feltétlenül köztük lenne, mégpedig előkelő helyen. Bármikor, bármilyen formában örülök neki: salátában, levesben, főzelékben, köretként, töltelékben – ahogy csak elém kerül. A frissen…

Tovább
süti beállítások módosítása