A Két Cica Konyhája

Gerslirizottó juhsajttal és spenóttal

Gerslirizottó juhsajttal és spenóttal

 YI5M3945.jpg

 

 

 

 

 

A tél végi unalomban eszembe jutott nagyanyám kedvenc levesbetétje, az árpagyöngy – azaz gersli. Megint egy rizottó jellegű ételt készítettem belőle (bár a legutóbbi kísérlet felett összecsaptak a kedélyek, mert egyesek szerint inkább rizspiláfra hajazott), fokhagymás párolt spenóttal és lágy juhsajttal krémesítve. A látvány még inkább, de az állaga tényleg nem hasonlít a rizsre: kívül megpirított, belül rugalmas, jóízű gabonaszemeket rágcsálhatunk, amit változatosan lehet fűszerezni.

 

 

 YI5M3943.jpg

 

 

 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 143. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 

 

 

 YI5M3948.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr805071676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása