A Két Cica Konyhája

Rumos fügekompót

Rumos fügekompót

YI5M7353.jpg 

 

 

A legjobb dolog, ami a kiszáradt aszalt fügével történhet, ha karamellszirupban puhára főzzük. Végre ránk köszöntött a tavasz, és nekiálltam helyet csinálni a kamrában. Ez egyfajta éves rituálé: olyasmi, mint más nőknél az ablakpucolás, csak nem kell miatta létrára mászni. Hétvégén a fügét, a datolyát és a hűtőben található mandarin készletet dolgoztam fel, és természetesen készültek új desszertek is a végeredmény felhasználásával. A fügekompót receptje a következő (két fél literes üveggel lett belőle):

 

 YI5M7371.jpg

 

 

 

 YI5M7356.jpg

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 235. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr525120924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása