A Két Cica Konyhája

Rukkolaleves sörretekkel és mascarponéval

Rukkolaleves sörretekkel és mascarponéval

YI5M4517.jpg 

 

 

Ma minden blogbejegyzés, amit eddig olvastam, valamilyen, az időjárásra való utalással kezdődött. Most, hogy hazánk éghajlata változékonyabbá vált, lassan mi is olyanok leszünk, mint az angolok: folyton erről beszélünk. Remélem, ha eleget esik az eső, később más dolgokban is hasonlatossá válunk hozzájuk: például udvariasabbak leszünk egymással. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az időjárásra való tekintettel (!) a rukkolából és a sörretekből nem salátát kevertem, hanem levest főztem, és jól sikerült. Egy kis újkrumpli adja meg a krémleves sűrűségét, és egy kis mascarpone és parmezán krémesíti. Szerintem finom. És biztosan meleg…

 

 

 YI5M4519.jpg

 

 

 

 YI5M4511.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr135332019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása