A Két Cica Konyhája

Melanzane alla Parmigiana

Melanzane alla Parmigiana

 YI5M4475.jpg

 

 

 

Az étel eredetileg szicíliai, és rakott padlizsánt takar. Én több dologban eltértem az eredeti recepttől: a friss paradicsomszeleteket is a padlizsán és a mozarella közé rétegeztem, és kész paradicsommártással öntöttem le. Az sem szokványos megoldás, hogy mascarponét kanalaztam a rétegek közé, de a szokásosnál krémesebben szeretem, és a mozarella nem folyik eléggé szét benne. Kellemes mediterrán fogás – kánikula helyett egyelőre ezzel kell beérnünk…

 

 

 YI5M4483.jpg

 

 

 

 

YI5M4484.jpg

 

 

 

 

YI5M4487.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 154. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr285338590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása