A Két Cica Konyhája

Baba ganoush, az arab padlizsánkrém

2015.8.13. 07:00
Baba ganoush, az arab padlizsánkrém

Padlizsánkrém alatt általában az erdélyi változatot értjük, ami majonézzel készül, de gyakran tesznek bele apróra vágott pritamin paprikát is. Én is nagyon szeretem ezt a készítési módot, de ilyenkor, nyár végén a padlizsán csak terem, csak terem - és nem készülhet belőle mindig ugyanaz. Az angol…

Tovább

Mediterrán halloumi saláta

2015.8.11. 07:00
Mediterrán halloumi saláta

A tartós melegben én is gyakrabban készítek salátákat, bár az összekevert, nyers zöldségeket változatlanul nem szeretem. Ha már saláta, legyen jól megkomponálva, a hozzávalók pedig megfelelően előkészítve. A mediterrán konyhában szép példái vannak ennek, ebbe az olajos-sült paprikás salátába…

Tovább
süti beállítások módosítása