A Két Cica Konyhája

Epersaláta spenóttal és bazsalikommal

Epersaláta spenóttal és bazsalikommal

YI5M3719.jpg 

 Az epersaláta remek előétel, de ropogós pirított kaláccsal vagy bagettel, és egy kis fehérborral kiválthat egy kisebb étkezést is. Ez a könnyű receptek hete: ezzel a salátával annyi tenni való sincs, mint az eperfagyival: csak egymásra kell halmozni a megmosott, lecsöpögtetett salátaleveleket, a bazsalikomot és a felszeletelt epret, meglocsolni olívaolajjal és balzsamecettel, és megszórni új kedvencemmel, a tengeri só és borskeverékkel. Ez is a Klassz.hu csomagban érkezett egy internetes rendelés eredményeképp. Tengeri só, benne őrölt fekete és zöldbors, szárított kaliforniai paprika és szegfűbors – tökéletes ízkombináció, ami végig fogja kísérni ezt a nyarat, mert nemcsak a salátákhoz, de halakhoz és grillzöldségekhez is tökéletes lesz.

  YI5M3721.jpg

 

 
YI5M3720.jpg

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN IS MEGTALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT. 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/5313597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása