Az epersaláta remek előétel, de ropogós pirított kaláccsal vagy bagettel, és egy kis fehérborral kiválthat egy kisebb étkezést is. Ez a könnyű receptek hete: ezzel a salátával annyi tenni való sincs, mint az eperfagyival: csak egymásra kell halmozni a megmosott, lecsöpögtetett salátaleveleket, a bazsalikomot és a felszeletelt epret, meglocsolni olívaolajjal és balzsamecettel, és megszórni új kedvencemmel, a tengeri só és borskeverékkel. Ez is a Klassz.hu csomagban érkezett egy internetes rendelés eredményeképp. Tengeri só, benne őrölt fekete és zöldbors, szárított kaliforniai paprika és szegfűbors – tökéletes ízkombináció, ami végig fogja kísérni ezt a nyarat, mert nemcsak a salátákhoz, de halakhoz és grillzöldségekhez is tökéletes lesz.
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.