A Két Cica Konyhája

Csupacsoki kókusztorta

2010.11.26. 06:31
Csupacsoki kókusztorta
A kókusz szerintem valóban az édenkert íze – és nem, ez nem a reklám hatása: amióta először megkóstoltam, így gondolom, és az jóval a Bounty előtt volt! Fekete csokoládéval kombinálva pedig kiegészül valami démoni erotikával is, ahogy a sűrű, csokoládés-rumos kókuszkrém kicsordul a közepéből: nem túl édes, íze igazi mélységeket rejt, és hihetetlenül illatos. És ha ez nem volna elég: újra megérkezett Dorka, aki igazi csodatortát varázsolt belőle csillogó bevonattal és hívogató masnival.

 

 
És nemcsak mesélünk róla: folytatódik az Ourfashion bloggal (www.ourfashion.blog.hu) a Trendtorta nyereményjáték is – aki öt hétig velünk játszik, többek között egy tortát is nyerhet karácsonyra! Aki pedig a sütés mellett dönt, íme a recept:
 
 
 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 166. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr112473584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása