A Két Cica Konyhája

Habcsók, csoki, mogyoró

Habcsók, csoki, mogyoró

Habcsókpite_6.jpg

Vannak ételek, melyeket nem elég egyszer elkészíteni: folyton "visszatapsolja" őket valaki. Ez a csokis-mogyorós habcsókpite is ezek közé tartozik. Persze a kezem alatt elindul a receptek "evolúciója" - mert legfeljebb kétszer vagyok képes valamit ugyanúgy elkészíteni, aztán óhatatlanul megtámadnak az új ötletek, és egyenként, szépen beépítem őket.

Nem mintha ez a recept nem lett volna elég jó önmagában, de a héten, mikor a Család-barát magazin szerkesztői megkértek, hogy a műsorban is készítsem el az M1-en - talán az időjárás miatt - úgy éreztem, megérdemel ez a süti még egy kis csokit. A végeredmény egy tömény brownie alap lett, rajta vajas, puha, olvadó csokiréteggel, megszórva mogyoróval és befedve roppanó csokis habcsókkal. Hát ezután már tényleg csak a tavasz hiányzik...

Az eredeti receptet ITT olvashatjátok, a változások ehhez képest a következők voltak: a tésztába belekerült még 100 g olvasztott fekete csokoládé is, és a tésztára közvetlenül rákerülő csokiréteg 50 g vajjal gazdagodott. Még egy jó tanács: mint a videón is láthatjátok, nem szabad melegen szeletelni, mindenképpen várjátok meg, míg kihűl!

A műsort ITT nézheted meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr965161929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása