Szeretem a gasztronómiai feladványokat: amikor egységcsomagból, adott alapanyagokból kell készítenem valamit. Ez a pakk pont a Halloweent megelőző napon érkezett, és tele volt a szezonális kedvenceimmel, így jó pár dolgot kihúzhattam a hosszú hétvégére összeállított bevásárlólistámról. A Tante Fanny leveles tésztáit régóta használom, ezért a pizzatésztát próbáltam ki először, kicsit hitetlenül, de végül két remek minipizza készült belőle vacsorára, különféle feltétekkel - 20 perc leforgása alatt az asztalra kerültek.
Az egyik felére a következő finomságok kerültek: fokhagymás olívaolajon párolt spenót, ricotta, sütőtökszeletek, főtt gesztenye, és a spenót után visszamaradt fokhagymás olajon pirított tökmag.
A másik felét először vékonyan megkentem szarvasgombás olívaolajjal, majd rátettem a vékonyra szeletelt birskörtét, megszórtam dióval és karikára vágott póréhagymával, és gorgonzolakockákkal. A végén került rá egy kevés napraforgómag, mogyoró, a tányéron meglocsoltam mézzel, és egy kis szőlőt is csipegettem hozzá.
A csomag többi része a következő ételekben landolt:
Meggyes-mákos batyu vaníliasodóval
Sütőtökleves gesztenyével és birsalmával