http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/19/borleves_mezzel_citrommal_es_tojashab_galuskakkal
http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/20/papirban_sult_lazac_zoldsegekkel
http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/17/karacsonyi_marcipankremes_mandulatorta
http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/05/guggolos_bor_luxus_kivitelben
Az idei ünnepi menü összeállításánál a legfontosabb szempontok a következők voltak: minden eleme előkészíthető legyen; illata ne birtokolja el a teret a karácsonyfától; maximum 50 perc alatt elkészüljön; és a legfontosabb: ne együk betegre magunkat.
Azt hiszem, sikerült megfelelnem a kritériumoknak, most az utolsó 50 perc, az összeállítás következik, aztán pedig a tényleg boldog Karácsony, amit őszinte szívvel kívánok mindenkinek!