A Két Cica Konyhája

Francia medvehagymalepény fetával

Francia medvehagymalepény fetával

 

A múltkori nagysikerű hagymalepény idényjellegű változata. Bár elvileg négy adag, ha két személynél többen vagytok rá, érdemes mindjárt kettőt betenni a sütőbe, mert az itt látható példány a tepsiből elfogyott...

 

Hozzávalók:

- 1 levelestészta lap

- 1 cs. medvehagyma

- 3 ek. olívaolaj

- só

- fokhagymabors

- 250 g fetasajt lecsöpögtetve, felkockázva

 

A tésztalapot az enyhén kiolajozott tepsibe simítjuk. Az olívaolajon megpároljuk a felaprított medvehagymát, sózzuk, megszórjuk fokhagymaborssal, majd a tésztalapra kanalazzuk, egyenletesen elosztva úgy, hogy a tésztának 2 cm-es pereme maradjon. Rászórjuk a kockára vágott fetasajtot, és 200 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Azonnal tálaljuk.

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr302777795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozo47 2011.03.28. 17:32:19

:) ki fogom próbálni! :)

Fake Plastic Girl · http://esque.blog.hu/ 2011.03.28. 21:20:20

jaj, de jól néz ki...
Kissé éhes lettem. :)

kreablogger 2011.03.29. 10:35:40

Nyammmm! :) Holnap meglepem vele a családot!
süti beállítások módosítása