A múltkori nagysikerű hagymalepény idényjellegű változata. Bár elvileg négy adag, ha két személynél többen vagytok rá, érdemes mindjárt kettőt betenni a sütőbe, mert az itt látható példány a tepsiből elfogyott...
Hozzávalók:
- 1 levelestészta lap
- 1 cs. medvehagyma
- 3 ek. olívaolaj
- só
- fokhagymabors
- 250 g fetasajt lecsöpögtetve, felkockázva
A tésztalapot az enyhén kiolajozott tepsibe simítjuk. Az olívaolajon megpároljuk a felaprított medvehagymát, sózzuk, megszórjuk fokhagymaborssal, majd a tésztalapra kanalazzuk, egyenletesen elosztva úgy, hogy a tésztának 2 cm-es pereme maradjon. Rászórjuk a kockára vágott fetasajtot, és 200 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Azonnal tálaljuk.