A Két Cica Konyhája

Bodzás eperdzsem

Bodzás eperdzsem

Kevés olyan jó dolog van a világon, mint a friss eperdzsemből kiskanállal halászgatni az egészben maradt, átzselésedett eperszemeket. Ma találtam a piacon egy kis késői epret és rebarbarát, amit boldogan hoztam haza, majd eszembe jutott, hogy még nem tettem ki a blogra a múltkori befőzés eredményét, pedig már a fele elfogyott azóta, olyan jól sikerült. Az idén bodzaszirupban főztem meg az epret - aki kedvet kap hozzá, ne búsuljon: a bodza ugyan rég elvirágzott, de bodzaszörppel kiválóan helyettesíthető.

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 218. OLDALÁN IS MEGTALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

Borító_kicsi.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr343032412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása