A Két Cica Konyhája

Utolsó kommentek:

HATTYU 2012.06.14. 15:09:48

@seresv: ketcicakonyhaja@gmail.com

Bejegyzés: Zöldbabfőzelék, tükörtojás

HATTYU 2012.06.14. 15:09:43

@Chin: a hagymát is - le van írva...

Bejegyzés: Zöldbabfőzelék, tükörtojás

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2012.06.14. 15:05:44

Sziasztok, bocs, hogy ideírok, de nem találtam mailcímet, adnátok egyet, hogy félig-meddig hivatalos ügyben írhassak nektek? Köszönöm!
Virág

Bejegyzés: Zöldbabfőzelék, tükörtojás

Battenfeld 2012.06.14. 09:01:19

Engem jobban erdekelne az otthoni recept, de ez se hangzik rosszul.

Bejegyzés: Zöldbabfőzelék, tükörtojás

mézescsók 2012.06.14. 09:01:12

Nekem az eredeti recept szimpibb, elkészíteni sem olyan macerás. Ja, és teszek bele babérlevelet.

Bejegyzés: Zöldbabfőzelék, tükörtojás

Chin 2012.06.14. 09:01:03

Köszönöm a receptet, valami pont ilyesmin törtem a fejem mostanában.

Kicsit félreérthető viszont, hogy mit kell turmixolni. A babot biztos, de a hagymát is turmixoljam?

Köszi a választ!

Bejegyzés: Zöldbabfőzelék, tükörtojás

nyünyüge 2012.06.13. 20:58:22

Nagy ötlet ez a részbeni turmixolás, zöldborsónál már eszembe jutott, zöldbabbal még nem próbáltam.
De biztos jót tesz neki.

Bejegyzés: Zöldbabfőzelék, tükörtojás

Ékszíj 2012.06.08. 19:46:01

egy kis máj nem mehetne még bele? :) így is nagyon íny csiklandozó

Bejegyzés: Zöldborsós rizottó friss mentával

Mirosláv 2012.06.08. 19:45:33

Ha Lisszabonban járnátok, Sintra biztosan nem marad majd ki. Regionálisan ott készítik ezt a tradicionális süteményt. Eredetileg fatüzelésű kemencében sült és nem adagos hanem utólag "kiszúrt" méretben van betöltve :) Örülök, hogy felfedeztétek!

Bejegyzés: Portugál krémes

Nagy István Gábor · https://blog.hu 2012.06.08. 19:45:14

SOHA nem ettem ennél finomabbat! :)

Bejegyzés: Portugál krémes

KariKa 2012.06.08. 19:44:45

nyammnyammnyammnyammnyaminyaminyaminyammnyammnyamm

Bejegyzés: Gluténmentes pizza spenóttal és tükörtojással

_Toto_ 2012.06.02. 10:09:30

Az igazi kozel-keleti falafeleknel nyoma sincsen lilakaposztanak, ellenben RENGETEG apritott petrezselyem, plusz mentalevel jar a salatahoz.

Bejegyzés: Street food a konyhámban

zajko 2012.06.02. 10:09:18

nem lehet rosz kifogom probálni

Bejegyzés: Érik a gyümölcs

Lady.Bird 2012.05.29. 14:07:39

a zabaglione-t miért nem sabayonnak hívjuk inkább mifelénk?

(ui: láttam ma egy fehér kocsit a két lila tappancs-nyommal az elején - van köze a bloghoz?)

Bejegyzés: Bazsalikomos zabaglione

BigPi 2012.05.29. 14:07:32

Engem egy valami érdekelne. Honnan jött ez 375g tészta?
Már csak azért kérdezem, mert felénk egy levél tészta az 10 dkg-os. Egyáltalán közel négy levél tésztát, hogy tudsz egybe kinyújtani, vagy milyen vastagra?
Gondolom nem levestészta vékonyságúra, mert akkor körülbelül 2 négyzetméteres lesz.

Nagyon megtetszett a recept, ezért érdekel ennyire.

Bejegyzés: Finomfőzelék, tavaszi kiadás

torvenyfigyelo · http://www.torvenyfigyelo.hu 2012.05.29. 13:55:55

Ebéd után jólesne megkóstolni valamelyiket... :).

Bejegyzés: Egy nap a cukrászműhelyben

Barman's Choice · http://scotchwhiskyblog.wordpress.com 2012.05.29. 13:55:48

Jól néznek ki, bizonyára finomak is:)
És milyen whiskyt használtál??:)

Bejegyzés: Egy nap a cukrászműhelyben

Pierr Kardán 2012.05.29. 13:55:40

Melyik város ég sajtlázban?!?!

Bejegyzés: Sajt! Sajt! Sajt!

Müszélia 2012.05.29. 13:55:31

mindenféle sajtot imádok. még azt a tescós szemetet is, ami valszeg sosem látott tejet. persze az igazi camembert a legjobb.

Bejegyzés: Sajt! Sajt! Sajt!
süti beállítások módosítása