A Két Cica Konyhája

Csirkemáj mousse és gránátalma

Csirkemáj mousse és gránátalma

 YI5M2459.jpg

 

 

Az étel „prototípusa” tavaly decemberben, a Blog.hu karácsonyi bulijára készült, ezt fejlesztettem egy kicsit tovább. Most több sült alma került bele, ennek édességét ellensúlyozandó egy kis apróra tört, sült bacon, hozzá pedig gránátalmamagot és sáfrányos kalácsot ettünk. Azt hiszem, ezt a fogást nem kell tovább „ragozni” – mindent elértem, amit egy csirkemájból ki lehet hozni!

 

 YI5M2458.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr825047702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása