A Két Cica Konyhája

Húsvétkor simogatjuk a nyulat, nem esszük!

2012.4.05. 07:20
Húsvétkor simogatjuk a nyulat, nem esszük!

Vannak pillanatok, mikor úgy gondolom, nem hozhat elém új marhaságot az élet, de minden ilyen elbizakodott állapotot egy újabb, mély megdöbbenés követ. Eddig abban a biztos tudatban éltem, hogy a mi életünk kereteit meghatározó kultúrkörben az óvodától felfelé mindenki…

Tovább

Fehérboros turbolyaleves

Fehérboros turbolyaleves

Fotó: Rácz Gábor séf, Lifestyle Hotel Mátra  A turbolya a tavasz egyik első ehető hírnöke a medvehagyma mellett, csak kevesebben ismerik. Én tavaly "fedeztem fel", de sajnos a szezon végén szerettem bele, így nem sokáig örülhettem neki. Mikor március elején a Lifestyle Hotel Mátra…

Tovább
süti beállítások módosítása