A Két Cica Konyhája

Gyömbéres citromdzsem

Gyömbéres citromdzsem

      A limoncello és a citromhéj befőtt után gondolom, nem okozok meglepetést a citromdzsemmel: végül is kezdeni kell valamit a citrommal, amit megfosztottam a héjától (vagy fordítva…). Nem tettem bele zselésítőt, és nem is főztem túl: így hígítva, italokba is használható hidegen…

Tovább

Ribollita - toszkán bab

2013.2.13. 05:30
Ribollita - toszkán bab

      A levesnek nevezett, de inkább a mi főzelékeinkre hasonlító toszkán ételspecialitás neve annyit jelent: „újramelegítve”. És valóban: sokkal jobb másnap, akárcsak a töltött káposzta.   Mikor először ettem ilyet, nem tudtam eldönteni, szeretni fogom-e: sikerült kifognom…

Tovább
süti beállítások módosítása