Fotó: Glázer Attila
Kedvenc őszi levesem, de jó, hogy eszembe jutott! Nem is bocsátok elé semmi mást, csak azt, hogy készítsétek el, azonnal! Nem fogjátok megbánni!
Fotó: Glázer Attila
Kedvenc őszi levesem, de jó, hogy eszembe jutott! Nem is bocsátok elé semmi mást, csak azt, hogy készítsétek el, azonnal! Nem fogjátok megbánni!
(A képen látható palacsinta tönkölylisztből készült...)
A múlt héten már írtam a szódavízről , és arról, miért lenne jó környezetvédelmi szempontból, ha felhagynánk az ásványfogyasztással. Most elgondolkoztam azon, hogy a magyar gasztronómiában hol kap szerepet a ...
Rólunk, magyarokról elmondható, hogy „levesesek” vagyunk: minden nagyobb étkezést ezzel kezdünk, és nem véletlenül válnak pillanatok alatt sikeressé az egymás után nyíló levesbárok sem: egy tartalmas, ízgazdag levessel és egy szendviccsel vagy pirítóssal egy napközbeni étkezés is ...
Ebben az évben ez a második csicseriborsó curry a blogon : az elsőnél részletesen leírtam a csicseriborsó előkészítését (ez azoknak érdekes, akik hozzám hasonlóan száműzték a konzerveket a háztartásukból). Míg az előző indiai vöröscurry pasztával készült, ebben ...
Bár az elmúlt két évtizedben az ásványvíz fogyasztás nagyrészt átvette a szerepét, az elmúlt években tapasztalható nosztalgiahullám visszahozta a köztudatba a szódavizet. A fröccsfogyasztás is reneszánszát éli , talán ez ébresztette fel a régi, újratölthető ...