A Két Cica Konyhája

Nagyon tökös leves

2010.11.06. 13:30
Nagyon tökös leves

Spárgatökből, de chilivel és jó kis zöld erőspaprikával   Szombaton, piac után – a „nagy” főzés előtt – szoktam készíteni valami gyors ebédet a frissen beszerzett hozzávalókból, délután pedig általában a jövő hétre tervezett ételeket készítem elő, majd lefagyasztom…

Tovább

Gombás-pestós penne füstölt sajttal és tejszínnel

Gombás-pestós penne füstölt sajttal és tejszínnel

Egy háromnapos, temetőjárós, rokonlátogatós hétvége táplálkozási szempontból általában összevisszaságba fullad: sósra édes, édesre sós, kis kávé, hideg sült majd hazafelé az autópálya mellett, a Mekiben még egy kis sült krumpli. Ez igazából egy kiadós lénapot indokolna, de nincs erőm hozzá. Ilyenkor…

Tovább
süti beállítások módosítása